Dik Geurts Vlamkeerplaat 700 – Onmisbare Bescherming

De Dik Geurts Vlamkeerplaat 700 biedt essentiële bescherming en verbeterde verbrandingsefficiëntie voor uw haard, eenvoudig te installeren en duurzaam.

Artikelnummer: 82100684 Categorie:

Omschrijving

De Dik Geurts Vlamkeerplaat 700 is een essentieel accessoire voor uw haard, ontworpen om de levensduur van uw toestel te verlengen en de efficiëntie te verbeteren. Deze vlamkeerplaat zorgt voor een optimale verbranding door de warmte gelijkmatig te verdelen en de rookgasafvoer te optimaliseren. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt de vlamkeerplaat duurzame bescherming tegen de intense hitte van het vuur.

Deze vlamkeerplaat is speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver die zelf onderdelen wil installeren. De installatie is eenvoudig en vereist geen specialistische gereedschappen, wat het een ideale keuze maakt voor iedereen die zijn haard zelf wil onderhouden of upgraden. Bovendien past de Vlamkeerplaat 700 perfect bij diverse modellen binnen de Dik Geurts reeks, waardoor uw haard nog efficiënter en veiliger werkt.

Met de Dik Geurts Vlamkeerplaat 700 haalt u niet alleen een functioneel, maar ook een betrouwbaar product in huis. Dit accessoire helpt bij het behoud van uw haard en zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een optimaal werkende en veilige haard.

Eigenschappen

Brandstof

Type product

Onderdelen

Merk

Type

Model

,

Onderdeel haard

vlamkeerplaat