Dik Geurts Zelfklevende Afdichtband Zwart 10x2mm, 25m Rol

Optimaliseer uw haard met Dik Geurts Zelfklevende Afdichtband Zwart 10x2mm. 25m rol, makkelijk te gebruiken, verhoogt efficiëntie en veiligheid.

84,94 (incl. BTW)

Omschrijving

De Dik Geurts Zelfklevende Afdichtband Zwart 10x2mm per 25m rol is een essentieel onderdeel voor iedereen die zijn haard wil onderhouden of verbeteren. Dit veelzijdige product is ontworpen om een duurzame en betrouwbare afdichting te bieden, wat essentieel is voor het behoud van de efficiëntie en veiligheid van uw haard.

Deze afdichtband van hoge kwaliteit is speciaal ontworpen om te weerstaan aan hoge temperaturen en intense hitte, die typisch zijn voor haardtoepassingen. De zelfklevende achterkant zorgt voor een eenvoudige installatie zonder de noodzaak van extra lijmstoffen, wat ideaal is voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een snelle en effectieve oplossing voor hun haardproblemen.

Met een dikte van 2mm en een breedte van 10mm biedt deze zwarte afdichtband een robuuste oplossing die gemakkelijk in verschillende vormen en maten kan worden gesneden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu kieren wilt dichten of verbindingen wilt versterken, deze afdichtband biedt een veelzijdige functionaliteit die het energieverbruik kan verlagen door het minimaliseren van warmteverlies.

Elke rol bevat 25 meter afdichtband, wat uitstekende waarde biedt voor de prijs en voldoende materiaal om meerdere haardprojecten af te handelen. Deze zelfklevende afdichtband is niet alleen praktisch, maar verbetert ook de algehele prestaties van uw haard door te zorgen voor een strakkere afdichting.

Investeren in de Dik Geurts Afdichtband betekent kiezen voor een product dat de levensduur van uw haard verlengt en de operationele efficiëntie verhoogt. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige, maar effectieve manier om hun haard te upgraden en te onderhouden.

Eigenschappen

Brandstof

Merk

Type

Accessoire

zelfklevend afdichtband